Actueel

Vacature: Fyris zoekt een maatschappelijk betrokken full-stack ontwikkelaar

Ben jij bijna klaar met studeren of nét afgestudeerd, en op zoek naar een baan in full-stack development? Wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen, én tegelijkertijd een maatschappelijke impact hebben? En geloof jij in de kracht van data en development? Zoek dan niet verder en solliciteer nu!

Fyris Research & Data, gevestigd in het hart van politiek Den Haag en onderdeel van public affairs kantoor Van Oort & Van Oort, zoekt een full-stack ontwikkelaar die in brede zin bijdraagt aan onze producten en dienstverlening. Het kan daarbij gaan om data-analyses, custom apps, webplatforms, en nog veel meer. Het klantenbestand bestaat vooral uit maatschappelijk betrokken organisaties (NGO’s, overheidsinstellingen, kenniscentra, etc.). Je werkt in een multidisciplinair team en onder begeleiding van de hoofdontwikkelaar. Je doet dit tussen 16 en 40 uur naast (de eindfase van) je studie, of full time als net-afgestudeerde.

Takenpakket

● Ontwikkelen en onderhouden van onze online platformen/systemen en die van klanten
● Schrijven van betrouwbare, herbruikbare, en gestructureerde code
● Proactief meedenken over front- en backendvraagstukken
● Zelfstandig opleveren van producten en diensten
● Het bedenken van eigen oplossingen voor vragen van klanten
● Leveren van support indien nodig

Kwalificaties

Ervaring
Je zit in de eindfase van een relevante studie (hbo of wo) of bent net afgestudeerd. Je hebt enige ervaring als programmeur, bijvoorbeeld met relevante (zij-)projecten. Bij voorkeur heb je tevens een achtergrond in data-analyse/wetenschap.
Je hebt kennis van relevante packages, diensten, en APIs. Het liefst heb je een portfolio op bijvoorbeeld GitHub staan. Je hebt gevoel voor stijl en functie, bent bedreven in het documenteren van je werk, en bent effectief in het communiceren van technische informatie naar doelgroepen met minder technische kennis.

Je hebt minimaal kennis en vaardigheid in:
● Python
● SQL en database management
● JavaScript, jQuery
● HTML
● (S)CSS en frameworks zoals Bootstrap
● Git

Aanbod

● Een dynamische technische functie in het hart van politiek Den Haag
● Interessante opdrachtgevers
● Informele werksfeer in een multidisciplinair team
● Combinatie van gezamenlijke en eigen projecten
● Persoonlijke begeleiding in professionele ontwikkeling
● Marktconform salaris
● Werken op afstand of op kantoor
● Laptop en telefoon van kantoor

Geïnteresseerd? Geïnteresseerd? Stuur vóór 1 april een motivatiebrief en cv naar Remco Jansen via remco@fyris.nl. Bij Remco kan je ook meer informatie opvragen (remco@fyris.nl of +31 6 15087740).