Profiel

Wij staan voor je klaar

Al meer dan 25 jaar staat Van Oort & Van Oort als specialist in public affairs en communicatie klaar voor opdrachtgevers in vele domeinen. Met een frisse blik en een open houding zoeken we altijd naar de juiste argumenten en de slimste strategie. Bij Van Oort & Van Oort vinden we dat elke uitdaging een oplossing heeft die bij de opdrachtgever past. Daarom is maatwerk het devies, en dat vereist een gezonde dosis aanpassingsvermogen en creativiteit. Voor de adviseurs van Van Oort & Van Oort een tweede natuur.

Wij geloven in de kracht van authenticiteit en transparantie. Met die voorwaarden verdient elke organisatie – groot of klein – de kans om gehoord te worden. De adviseurs van Van Oort & Van Oort zetten samen met de opdrachtgevers dagelijks de stappen om dat te realiseren. Want of het nu gaat om een stakeholdersanalyse met daarin alle relevante partijen, het uitstippelen van een plan of het zoeken van toenadering tot politiek Den Haag; Van Oort & Van Oort staat altijd voor je klaar.

Meedoen. Daar draait het om bij Van Oort & Van Oort. Wij geloven dat een democratie als de onze versterkt wordt als verschillende belangen gehoord worden. Daarom staan wij naast de opdrachtgever; altijd op basis van de inhoud.