Communicatie

Kleur geven aan jouw boodschap
De juiste boodschap op de juiste plek en met de juiste timing. Hoe kan communicatie het belang van de opdrachtgever nog sterker positioneren? Dat is onze vraag als het gaat om het versterken van de zichtbaarheid van de organisatie. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen wij communicatiestrategieën; schrijven wij opinieartikelen, speeches en persberichten; maken wij flyers en factsheets; ontwerpen we (social) mediastrategieën; voeren wij interviews uit voor magazines; of verzorgen wij de mediawoordvoering. Met maar één doel: kleur geven aan jouw boodschap!

Webinars met impact!
Om op de radar te komen van het brede publiek of om je strategisch te positioneren in een specifieke niche is een webinar een laagdrempelige manier om inhoud te etaleren. Diepgaande interviews of panelgesprekken met veel interactieve mogelijkheden. Bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Voor Van Oort & Van Oort is alles mogelijk. Naast het technisch en praktisch faciliteren van webinars kunnen we meedenken over hoe je webinar binnen een bredere public affairs- of communicatiestrategie past. Verder kunnen we dagvoorzitters leveren die snel kunnen schakelen. En we leveren natuurlijk de inhoudelijke expertise die je van ons gewend bent. Kortom: door onze totaaloplossing voor webinars zijn we in staat nét dat stapje extra te zetten.

Ben je benieuwd naar een voorbeeld van een webinar dat wij hebben gefaciliteerd? Onlangs organiseerden we voor NFK, Hematon, Radboudumc en het Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Zorgnetwerk de webinar ‘Participatie als medicijn’ over het onderwerp kanker en werk. Deze webinar kun je hier terugkijken. Voorbeelden van webinars met een andere opzet zijn op aanvraag beschikbaar.

Op zoek naar ondersteuning op het gebied van communicatie of wil je een webinar organiseren? Bekijk dan eens onze brochure. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook!