Metis: een innovatief platform voor politieke monitoring

Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in politiek Den Haag? Van Oort & Van Oort biedt politieke inzichten op een innovatieve manier aan via ons online platform Metis. Op het gebruiksvriendelijke platform staat alle relevante monitoringscontent, contactgegevens van sleutelpersonen en handige informatie over beleidsprocessen in ons parlement.

Je kunt direct naar Metis gaan door te klikken op deze link. Hieronder vind je meer informatie over het platform.

De politieke actualiteit en jouw belang

In een volledig gepersonaliseerde omgeving ben je via een real time monitoringsfeed altijd op de hoogte van de actualiteit. En door middel van een slimme zoekfunctie zijn op Metis alle berichten gemakkelijk te filteren en terug te vinden. Hiermee slaat Metis een brug tussen de politieke actualiteit en jouw belang.

Alerts en handige app

Metis stuurt handige op maat ingestelde alerts over de nieuwste berichten in de monitoringsfeed. En als handig extraatje bieden we monitoring in je broekzak: met een app geschikt voor zowel iOS als Android sluit het platform aan bij een eigentijdse en laagdrempelige wijze van informatievoorziening. Bovendien is de app erg fijn voor als we weer vaker onderweg zijn!

Gratis demo

Ben je benieuwd en wil je Metis eens uitproberen? Dat kan! We bieden een gratis demo aan waarin je het platform geheel vrijblijvend gedurende een week kunt uittesten. Je kunt de demo aanvragen via het onderstaande formulier. Probeer zo specifiek mogelijk één onderwerp te noemen. Na het invullen van het formulier neemt een van onze adviseurs contact met je op. Vragen? Stuur gerust een mail naar Aron Woonink via aron@vanoortenvanoort.nl of bel 0628377956.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacyverklaring*