Over

Van Oort & Van Oort is je strategische partner in public affairs en communicatie. We zijn enthousiast en flexibel, maar zeker ook nuchter en benaderbaar. We beloven je geen gouden bergen en doen nooit valse beloftes. We zetten kleur bij de positionering van jouw belang. We grijpen in als dat nodig is, en staan altijd paraat als jouw belangen in het geding zijn. We opereren op inhoud en we zoeken voortdurend naar strategische argumenten. We staan niet vóór, niet achter, maar náást de opdrachtgever. Strategisch vooruitkijkend, naar de stip op de horizon.

Vakkundig en ervaren
Van Oort & Van Oort brengt ruim 25 jaar aan vakkennis en ervaring met zich mee. Onze adviseurs vormen een mozaïek aan verschillende achtergronden, qua expertise en vaardigheden. Maar allen zijn zij gedreven en altijd gevoelig voor de juiste timing en strategie.

Gedreven door argumenten
Bij Van Oort & Van Oort worden we gedreven door de kracht van argumenten. Keer op keer zoeken we naar de beste onderbouwing, de krachtigste boodschappen en de meest geschikte timing. Met een sterk monitoringsteam en een aantal onderzoekers kunnen we snel tot de kern komen en overal de lopende discussies en trajecten sterk duiden. We geloven sterk in het uitwisselen van kennis en expertise. Daarom gaan niet alleen wij voor jouw belang aan de slag, maar doen we dat altijd samen. Dat is de kracht van Van Oort & Van Oort.