Expertises

De publieke zaak doet ons hart sneller kloppen

Het politieke spel. Bij de gedachte alleen al gaan onze harten sneller kloppen. Het is immers onze tweede natuur. Wij volgen de politieke actualiteit op de voet en weten altijd wat er speelt. Op lokaal en provinciaal niveau, in Den Haag of in Brussel. Op die manier vormen we een klankbord voor de public affairsvraagstukken waar jouw organisatie mee te maken heeft. Nuchter, enthousiast en gedreven.

De juiste kleur vinden. Het passende frame gebruiken. Belangen in beweging brengen. Helder, transparant en origineel communiceren zit in de vezels van de adviseurs van Van Oort & Van Oort. Of het nu gaat om het opzetten van een succesvolle campagne of het meeschrijven aan een position paper met impact; wij staan voor je klaar. De adviseurs van Van Oort & Van Oort hebben de benodigde dosis creativiteit in huis om jouw boodschap krachtig te laten landen.

Vaak is het niet meteen duidelijk hoe een issue is opgebouwd, welke politieke actoren relevant zijn en waar de kansen liggen. Daarom doen de adviseurs van Van Oort & Van Oort diepgravend onderzoek waar dat nodig is. Of we schakelen experts in met nóg meer kennis van zaken. Met als doel jouw belang strategisch te positioneren, te achterhalen waar de kansen liggen, en continu te kunnen monitoren op relevante actuele ontwikkelingen.

Kennis over en van de publieke zaak is cruciaal voor het functioneren van ons team. We verzamelen die kennis vooral door te doen. Want ook wij leren elke dag; van opdrachtgevers, van politieke en maatschappelijke wisselwerking, en van de actualiteit. Maar Van Oort & Van Oort staat ook voor nét dat beetje extra verdieping. Daarom wordt alles dat wij te weten komen over ons vak geborgd in de Public Affairs Academie. Onze kennispartner in crime.