Actueel

Drie nieuwe medewerkers van start

Nieuws! Deze week zijn drie nieuwe medewerkers bij ons van start gegaan. Lucas Ruiter is gestart als junior adviseur public affairs bij Van Oort & Van Oort, terwijl Natalie de Jong-Van der Lans en Jan Slagter zijn begonnen bij de Public Affairs Academie. Natalie zal zich als programmacoördinator bezighouden met het verder ontwikkelen van het aanbod, terwijl Jan vooral ondersteunende communicatiewerkzaamheden uit gaat voeren.


 

Lucas studeerde geschiedenis en internationale betrekkingen aan de Universiteit Leiden. Vanaf 1 september is hij actief als junior adviseur public affairs en ondersteunt hij bij verschillende projecten van de Public Affairs Academie.
Natalie werkte eerder als adviseur Public Affairs bij gemeente Westland, waar zij zich inzette voor de gemeentelijke belangenbehartiging richting regio, Rijk en politiek. Sinds begin deze maand houdt zij zich bezig met de verdere ontwikkeling van de Public Affairs Academie.
Jan studeert op dit moment rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is al enige tijd actief voor de Public Affairs Academie. Hij houdt zich vooral bezig met de productie van de tweewekelijkse podcast, het bijhouden van social media en bij het organiseren van (online) activiteiten.

Meer weten over Lucas, Natalie en Jan? Klik hier!