Mensen

Onze mensen geven Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie kleur. Zij hebben allemaal een unieke achtergrond en verzameling aan expertises en vaardigheden. Maar allemaal zijn zij gedreven en kennen zij het politieke spel. Maak kennis met onze medewerkers.

Marielle van Oort

Niets is zo boeiend en uitdagend als het Haagse politieke spel. Met plezier en passie zoekt Marielle naar kansen voor opdrachtgevers. Om partijen op één lijn te krijgen of om draagkracht te creëren voor de standpunten van organisaties. Op lokaal, landelijk en Europees niveau. Als dat ook nog vraagt om creativiteit en strategisch inzicht, om luisteren en snel de juiste verbindingen leggen, dan is Marielle op haar best. En dát geeft energie.

| +31 653770326
marielle@vanoortenvanoort.nl | marielle@pa-academie.nl


Peter van Oort

Peter is de andere ‘Van Oort’. Mede op basis van zijn jarenlange griffierservaring in de Eerste en de Tweede Kamer promoot Peter graag het gebruik van heldere taal bij het formuleren van je boodschap. Met een sterk inlevingsvermogen ziet hij hierbij graag kansen om inhoud en vorm creatief met elkaar te combineren.

| +31 643877529
peter@vanoortenvanoort.nl


Marcel de Ruiter

Financiën, economie en politiek. Als hij deze onderwerpen kan combineren, is Marcel helemaal in zijn element. Dit doet hij dan ook met plezier voor de opdrachtgevers van Van Oort & Van Oort. Eerder werkte Marcel bij de directie Algemene Economische Politiek op het ministerie van Economische Zaken en als beleidsmedewerker en ambtelijk secretaris voor de Tweede Kamerfractie van D66.

| +31 681617657
marcel@vanoortenvanoort.nl


Jasmijn Verbeek

Jasmijn studeerde politicologie en politieke filosofie aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar studie onderzocht ze het effect van politieke educatie op jongeren en zette zij zich in voor de verduurzaming van het hoger onderwijs. Bij Van Oort & Van Oort is Jasmijn adviseur en projectleider van het project Jongerenambassadeurs van de Public Affairs Academie.

| +31 614807717
jasmijn@vanoortenvanoort.nl | jasmijn@pa-academie.nl


Laura Blom

Laura studeerde politicologie en internationaal recht in Leiden, Amsterdam en Sydney en specialiseerde zich hierbij in mensenrechten in nationale en internationale context. Ze liep stage bij VluchtelingenWerk Nederland en zette zich in voor verscheidene non-profit organisaties. Bij Van Oort & Van Oort verdiept Laura zich dan ook graag in maatschappelijke vraagstukken waar opdrachtgevers en politiek tegenaan lopen, om te kijken waar gemeenschappelijke belangen tot verbinding kunnen leiden.

| +31 628316034
laura@vanoortenvanoort.nl | laura@pa-academie.nl


Aron Woonink

Aron studeerde politicologie en internationale betrekkingen in Amsterdam en vervolgens conflictstudies in Zweden. In dat land deed hij tevens onderzoek bij de defensieacademie en bij het Uppsala Conflict Data Program. Bij Van Oort & Van Oort houdt Aron zich bezig met advieswerk en met het samenstellen van het programma van de Public Affairs Academie. Hij wordt daarbij gedreven door zijn onderzoekende aard en zijn enthousiasme om complexe zaken begrijpelijk te maken.

| +31 628377956
aron@vanoortenvanoort.nl | aron@pa-academie.nl


Marius Troost

Marius heeft een achtergrond in de internationale betrekkingen. Tijdens zijn studie ontwikkelde hij een passie voor Oost-Europa en zo leerde hij Russisch en bracht hij tijd door in St. Petersburg en Kiev. Hiernaast heeft hij stagegelopen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ervaring opgedaan bij een denktank in Parijs. Marius zet zijn liefde voor taal en communicatie graag in voor het overbrengen van de juiste boodschap bij de politiek. Zo probeert hij te prikkelen en te overtuigen.

| +31 614839432
marius@vanoortenvanoort.nl


Mirjam van Belzen

Agenderen, argumenteren, steekhoudend overtuigen, netwerken, verbinden en interactie. Allemaal ingrediënten die het politieke speelveld en de stakeholdersarena bepalen en waar Mirjam zich als een vis in het water bij voelt. Om de, soms complexe, boodschap van organisaties op het juiste moment en op de juiste plek voor het voetlicht te brengen combineert Mirjam inhoud met heldere en effectieve communicatie. Bevlogenheid, betrokkenheid en creativiteit staan daarbij voorop.

| +31 634793402
mirjam@vanoortenvanoort.nl | mirjam@pa-academie.nl


Dennis van Driel

Dennis studeerde European Studies aan de Universiteit Maastricht, waar hij zich specialiseerde in Europees buitenland- en defensiebeleid. Na zijn studie werd hij actief bij de Jonge Democraten, waar hij zich eerst als vicevoorzitter politiek & internationaal en daarna als voorzitter hard maakte voor de belangen van jongeren in Nederland en daarbuiten. Vervolgens zette hij zich bij VNO-NCW in voor het Zuid-Hollandse mkb. Dennis houdt graag het grotere geheel voor ogen en probeert zo issues en stakeholders met elkaar te verbinden.

| +31 634179970
dennis@vanoortenvanoort.nl


Nanda van der Sloot

Nanda studeerde politicologie en sociale geografie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ngo PAX. Daarnaast heeft Nanda zich bij het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) ingezet voor de toegankelijkheid van het hoger onderwijs. Bij Van Oort & Van Oort kan zij haar passie voor het politieke spel in de praktijk brengen. Door onderwerpen van verschillende kanten te bekijken wil Nanda kansen voor opdrachtgevers signaleren.

| +31 634179969
nanda@vanoortenvanoort.nl


Dauphine Sulzer

Dauphine doet als onderzoeksstagiaire bij Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie onderzoek naar het concept invloed in public affairs. Afgelopen zomer heeft zij de master European Policy afgerond met een scriptie over de lobby rondom het Europese klimaatbeleid. Door middel van deze onderzoeksstage wil Dauphine meer leren over het vakgebied en haar horizon verbreden op nationaal niveau.


Kinha de Almeida Guimarães

Als onderzoeksstagiaire bij Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie onderzoekt Kinha hoe nieuwe technologieën het public affairs-vakgebied veranderen. Op dit moment rondt ze haar master History and Philosophy of Science af met een onderzoek over ondoorgrondelijke computersystemen. Met deze stage hoopt Kinha haar onderzoeksvaardigheden in te zetten en tegelijkertijd te ervaren hoe het eraan toegaat bij een public affairs-kantoor.


 

Samen staan we sterker. Daarom werken wij samen met een aantal vaste partners. Zij kijken van buitenaf kritisch naar de inhoud van ons werk en denken mee. Ze helpen ons met hun unieke expertises. En ze houden ons scherp. Leer hieronder onze partners kennen.

Bert Kuipers – associate partner

Redeneren vanuit de burger, de klant, de patiënt. Denken in oplossingen en mogelijkheden. Scherp analyseren, empathisch verbinden en een strategische visie. Dat zit ingebakken in de manier waarop Bert is gevormd. Als orthopedagoog en jurist brengt hij ruime ervaring en een breed netwerk mee binnen de gezondheidszorg, het openbaar bestuur en op het snijvlak van de publiek private sector. Als associate partner geeft hij mede de inhoudelijke koers van het bureau vorm.


Marc van Dijk – associate partner

Pragmatisch en doelgericht, zo laat de werkwijze van Marc zich het beste omschrijven. Met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en in het openbaar bestuur weet hij verbindingen te leggen op het speelveld van beide werelden. Door zijn politieke en bestuurlijke kennis van het sociale domein laat hij zorgaanbieders en zorgvragers elkaars wensen en vragen begrijpen en vertaalt deze naar bruikbare oplossingen en heldere antwoorden. Marc versterkt het team van Van Oort & Van Oort als associate partner.


Daan Musters – podcastmaker en radiojournalist

Daan is altijd op zoek naar nieuwe manieren om te inspireren. Zijn fascinatie voor politiek combineert hij daarom met de kracht van het gesproken woord. Daan maakt in opdracht van Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie podcasts, geeft trainingen en is adviseur bij audioproducties. Als student geschiedenis aan de Universiteit Leiden richt hij zich op sociale en politieke processen en weet hij huidige ontwikkelingen in de juiste context te plaatsen. Eerder was hij redacteur voor zowel landelijke als regionale radio.


Hans Hordijk – onze huisfotograaf

Momenten zo vastleggen dat de beelden op je netvlies blijven staan. Om wat voor opdracht het ook gaat, het resultaat is altijd verrassend en aansprekend en weet het ware verhaal te vertellen. Door de wol geverfd op het terrein van reportage- en portretfotografie verzorgt Hans met een open houding en veel interesse opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Zo weet hij met beeld de communicatie met relevante stakeholders te versterken. Met zijn enthousiasme en perfectionisme is Hans een waardevolle partner van Van Oort & Van Oort.


Eric Kentie – vormgever

Een creatief mensenmens met een gevoel voor zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een optimistische doener die het perfecte beeld vindt bij elk woord en ieder concept van Van Oort & Van Oort. Eric gelooft in klein en flexibel. En in vrijheid om met iedereen te kunnen werken. Zo krijgt hij altijd de beste partijen om de tafel. Zijn jarenlange ervaring als vormgever en conceptueel denker maken hem – naast een frisse toegankelijkheid voor ieder idee – tot een onmisbare strategische partner voor ons bureau.


zootz – creatieve partner

zootz is een kleine hechte groep vakidioten die veel lol heeft in het aandragen en uitvoeren van oplossingen. De nadruk lag de laatste jaren op strategie, marketing en communicatie; maar ons werk kent nauwelijks grenzen. Samen met Van Oort & Van Oort bieden wij een totaaloplossing en onderzoeken wij wat mensen écht beweegt.