Mensen

Onze mensen geven Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie kleur. Zij hebben allemaal een unieke achtergrond en verzameling aan expertises en vaardigheden. Maar allemaal zijn zij gedreven en kennen zij het politieke spel. Maak kennis met onze medewerkers.

Marielle van Oort

Niets is zo boeiend en uitdagend als het Haagse politieke spel. Met plezier en passie zoekt Marielle naar kansen voor opdrachtgevers. Om partijen op één lijn te krijgen of om draagkracht te creëren voor de standpunten van organisaties. Op lokaal, landelijk en Europees niveau. Als dat ook nog vraagt om creativiteit en strategisch inzicht, om luisteren en snel de juiste verbindingen leggen, dan is Marielle op haar best. En dát geeft energie.

| +31 653770326
marielle@vanoortenvanoort.nl | marielle@pa-academie.nl


Peter van Oort

Peter is de andere ‘Van Oort’. Mede op basis van zijn jarenlange griffierservaring in de Eerste en de Tweede Kamer promoot Peter graag het gebruik van heldere taal bij het formuleren van je boodschap. Met een sterk inlevingsvermogen ziet hij hierbij graag kansen om inhoud en vorm creatief met elkaar te combineren.

| +31 643877529
peter@vanoortenvanoort.nl


Marcel de Ruiter

Financiën, economie en politiek. Als hij deze onderwerpen kan combineren, is Marcel helemaal in zijn element. Dit doet hij dan ook met plezier voor de opdrachtgevers van Van Oort & Van Oort. Eerder werkte Marcel bij de directie Algemene Economische Politiek op het ministerie van Economische Zaken en als beleidsmedewerker en ambtelijk secretaris voor de Tweede Kamerfractie van D66.

| +31 681617657
marcel@vanoortenvanoort.nl


Jasmijn Verbeek

Jasmijn studeerde politicologie en politieke filosofie aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar studie onderzocht ze het effect van politieke educatie op jongeren en zette zij zich in voor de verduurzaming van het hoger onderwijs. Bij Van Oort & Van Oort is Jasmijn adviseur en projectleider van het project Jongerenambassadeurs van de Public Affairs Academie.

| +31 614807717
jasmijn@vanoortenvanoort.nl | jasmijn@pa-academie.nl


Aron Woonink

Vanuit het maatschappelijke vraagstuk van de opdrachtgever schakelen tussen abstracte materie en concrete actie; daarin ligt Arons kracht als adviseur op gebied van onderzoek en data. Met creativiteit, enthousiasme en een politiek sensitieve antenne neemt hij altijd de behoefte van opdrachtgever als uitgangspunt om zo tot een passende oplossing te komen.

| +31 628377956
aron@vanoortenvanoort.nl | aron@pa-academie.nl


Mirjam van Belzen

Agenderen, argumenteren, steekhoudend overtuigen, netwerken, verbinden en interactie. Allemaal ingrediënten die het politieke speelveld en de stakeholdersarena bepalen en waar Mirjam zich als een vis in het water bij voelt. Om de, soms complexe, boodschap van organisaties op het juiste moment en op de juiste plek voor het voetlicht te brengen combineert Mirjam inhoud met heldere en effectieve communicatie. Bevlogenheid, betrokkenheid en creativiteit staan daarbij voorop.

| +31 634793402
mirjam@vanoortenvanoort.nl | mirjam@pa-academie.nl


Dennis van Driel

Dennis studeerde European Studies aan de Universiteit Maastricht, waar hij zich specialiseerde in Europees buitenland- en defensiebeleid. Na zijn studie werd hij actief bij de Jonge Democraten, waar hij zich eerst als vicevoorzitter politiek & internationaal en daarna als voorzitter hard maakte voor de belangen van jongeren in Nederland en daarbuiten. Vervolgens zette hij zich bij VNO-NCW in voor het Zuid-Hollandse mkb. Dennis houdt graag het grotere geheel voor ogen en probeert zo issues en stakeholders met elkaar te verbinden.

| +31 634179970
dennis@vanoortenvanoort.nl | dennis@pa-academie.nl


Nanda van der Sloot

Nanda studeerde politicologie en sociale geografie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ngo PAX. Daarnaast heeft Nanda zich bij het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) ingezet voor de toegankelijkheid van het hoger onderwijs. Bij Van Oort & Van Oort kan zij haar passie voor het politieke spel in de praktijk brengen. Door onderwerpen van verschillende kanten te bekijken wil Nanda kansen voor opdrachtgevers signaleren.

| +31 634179969
nanda@vanoortenvanoort.nl | nanda@pa-academie.nl


Dauphine Sulzer

Dauphine studeerde Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie specialiseerde zij zich in Europees recht en Europees beleid. Tijdens haar Master heeft ze onderzoek gedaan naar de lobby rondom klimaatbeleid op regionaal niveau in Athene en op Europees niveau in Brussel. Dauphine is junior-adviseur en draagt bij aan verschillende projecten van de Public Affairs Academie. Hiervoor liep Dauphine al stage bij Van Oort & Van Oort, waar zij onderzoek deed naar invloed en public affairs.

| +31 633195631
dauphine@vanoortenvanoort.nl | dauphine@pa-academie.nl


Sander Kisteman

Sander studeert Bestuurskunde aan Haagse campus van Universiteit Leiden. Hij heeft zijn bachelor afgerond en is de master Management van de Publieke sector aan het afronden, waar hij de specialisatie Public Affairs volgt. Sander is junior adviseur bij Van Oort en Van Oort en ondersteunt daarnaast bij de Public Affairs Academie. Daar is hij onder meer betrokken bij de organisatie van de Nacht van de Lobbyist en het opzetten van de Verkiezingsgids.

| +31 611989828
sander@vanoortenvanoort.nl | sander@pa-academie.nl


Tycho van Oort

Tycho studeert politicologie aan de Universiteit Leiden en volgt op dit moment onder andere de minors Retorica en Godsdienstwetenschappen. Tycho is bij Van Oort en Van Oort een allrounder; hij is verantwoordelijk voor een groot deel van de financiële en administratieve werkzaamheden, ondersteunt bij de (online) activiteiten van de Public Affairs Academie en is betrokken bij ons project in het kader van de maatschappelijke diensttijd (MDT), Jongerenambassadeurs.

| +31 642369820
tycho@vanoortenvanoort.nl | tycho@pa-academie.nl


Natalie de Jong-Van der Lans

Organiseren, verbinden en kennis delen, daar gaat het hart van Natalie wel sneller van kloppen. Met veel enthousiasme houdt zij zich als programmacoördinator bezig met de verdere ontwikkeling van de Public Affairs Academie. Eerder werkte Natalie als adviseur Public Affairs bij gemeente Westland waar zij zich inzette voor de gemeentelijke belangenbehartiging richting regio, Rijk en politiek.


natalie@vanoortenvanoort.nl | natalie@pa-academie.nl


Lucas Ruiter

Lucas studeerde geschiedenis en internationale betrekkingen aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie onderzocht hij voorbeelden van publiek-private samenwerkingen vanuit een internationaal perspectief. In het kader van zijn studie heeft hij stage gelopen bij een public affairs bureau en op de Economische Afdeling van de Nederlandse Ambassade in Italië. Lucas is junior adviseur en ondersteunt daarnaast verschillende projecten van de Public Affairs Academie. Bij Van Oort & Van Oort kan hij zijn interesse voor de Nederlandse politiek in de praktijk brengen.

| +31 643237395
lucas@vanoortenvanoort.nl


Jan Slagter

Jan studeert rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Hij ondersteunt de Public Affairs Academie, in het bijzonder met de productie van de tweewekelijkse podcast, het bijhouden van social media en bij het organiseren van (online) activiteiten. Eerder liet Jan zijn stem horen als Jongerenambassadeur bij de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak.

| +31 628186785
jan@pa-academie.nl


Remco Jansen

Een doelgerichte ontwikkelaar die gemakkelijk hoofd- en bijzaken kan scheiden. Als datawetenschapper werkte Remco eerder onder andere mee aan onderzoeksprojecten van de Verenigde Naties en de Wereldbank. Het zit in zijn aard om altijd nét wat dieper in de data te duiken om tot verrassende inzichten te komen.

| +31 615087740
remco@vanoortenvanoort.nl


Samen staan we sterker. Daarom werken wij samen met een aantal vaste partners. Zij kijken van buitenaf kritisch naar de inhoud van ons werk en denken mee. Ze helpen ons met hun unieke expertises. En ze houden ons scherp. Leer hieronder onze partners kennen.

Bert Kuipers – associate partner

Redeneren vanuit de burger, de klant, de patiënt. Denken in oplossingen en mogelijkheden. Scherp analyseren, empathisch verbinden en een strategische visie. Dat zit ingebakken in de manier waarop Bert is gevormd. Als orthopedagoog en jurist brengt hij ruime ervaring en een breed netwerk mee binnen de gezondheidszorg, het openbaar bestuur en op het snijvlak van de publiek private sector. Als associate partner geeft hij mede de inhoudelijke koers van het bureau vorm.


Marc van Dijk – associate partner

Pragmatisch en doelgericht, zo laat de werkwijze van Marc zich het beste omschrijven. Met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en in het openbaar bestuur weet hij verbindingen te leggen op het speelveld van beide werelden. Door zijn politieke en bestuurlijke kennis van het sociale domein laat hij zorgaanbieders en zorgvragers elkaars wensen en vragen begrijpen en vertaalt deze naar bruikbare oplossingen en heldere antwoorden. Marc versterkt het team van Van Oort & Van Oort als associate partner.


Hans Hordijk – onze huisfotograaf

Momenten zo vastleggen dat de beelden op je netvlies blijven staan. Om wat voor opdracht het ook gaat, het resultaat is altijd verrassend en aansprekend en weet het ware verhaal te vertellen. Door de wol geverfd op het terrein van reportage- en portretfotografie verzorgt Hans met een open houding en veel interesse opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Zo weet hij met beeld de communicatie met relevante stakeholders te versterken. Met zijn enthousiasme en perfectionisme is Hans een waardevolle partner van Van Oort & Van Oort.


Eric Kentie – vormgever

Een creatief mensenmens met een gevoel voor zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een optimistische doener die het perfecte beeld vindt bij elk woord en ieder concept van Van Oort & Van Oort. Eric gelooft in klein en flexibel. En in vrijheid om met iedereen te kunnen werken. Zo krijgt hij altijd de beste partijen om de tafel. Zijn jarenlange ervaring als vormgever en conceptueel denker maken hem – naast een frisse toegankelijkheid voor ieder idee – tot een onmisbare strategische partner voor ons bureau.


zootz – creatieve partner

zootz is een kleine hechte groep vakidioten die veel lol heeft in het aandragen en uitvoeren van oplossingen. De nadruk lag de laatste jaren op strategie, marketing en communicatie; maar ons werk kent nauwelijks grenzen. Samen met Van Oort & Van Oort bieden wij een totaaloplossing en onderzoeken wij wat mensen écht beweegt.