Actueel

Dennis en Nanda van start bij Van Oort & Van Oort!

Sinds begin deze maand versterken Dennis van Driel en Nanda van der Sloot het team van Van Oort & Van Oort. Beiden zijn begonnen als junior adviseur public affairs.

Dennis studeerde European Studies aan de Universiteit Maastricht. Na zijn studie zette hij zich in voor de Jonge Democraten, waar hij zich onder andere als voorzitter hard maakte voor de belangen van jongeren in Nederland en daarbuiten. Vervolgens zette hij zich bij VNO-NCW in voor het Zuid-Hollandse mkb. Dennis houdt graag het grotere geheel voor ogen en probeert zo issues en stakeholders met elkaar te verbinden.

Nanda studeerde politicologie en sociale geografie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie liep ze stage bij het Ministerie van Buitenlandse zaken en de ngo PAX. Daarna zette zij zich bij het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) in voor de toegankelijkheid van het hoger onderwijs. Bij Van Oort & Van Oort wil Nanda onderwerpen van verschillende kanten bekijken om zo kansen voor opdrachtgevers te signaleren.

Meer weten over het team van Van Oort & Van Oort? Klik hier!