Wie wij zijn

De mensen geven Van Oort & Van Oort kleur. Zij hebben allemaal een unieke achtergrond en verzameling aan expertises en vaardigheden. Maar allemaal zijn zij gedreven en kennen zij het politieke spel. Maak kennis met onze medewerkers.


Marielle van Oort
Marielle van Oort
Peter van Oort
Peter van Oort
Aron Woonink
Aron Woonink
Lieke Schouwenaars
Lieke Schouwenaars
Sander Kisteman
Sander Kisteman
Tycho van Oort
Tycho van Oort
Lucas Ruiter
Lucas Ruiter
Remco Jansen
Remco Jansen
Jan Slagter
Jan Slagter
Thijs Uildriks
Thijs Uildriks
Sanne Kleijn
Sanne Kleijn
Marja Cevaal
Marja Cevaal
Gusta Willems
Gusta Willems
Sterre van Oort
Sterre van Oort
Maartje Pott
Maartje Pott
Hans Hordijk
Hans Hordijk
Sonja Helder
Sonja Helder
Aron Schouten
Aron Schouten
Dorus Kraakman
Dorus Kraakman
Irene van Casteren
Irene van Casteren
Minke van Egmond
Minke van Egmond
Bas de Roller
Bas de Roller
Annelle van der Wel
Annelle van der Wel
Harma Alting
Harma Alting
Tijn Stockmann
Tijn Stockmann
Jose Carrion
Jose Carrion

 

Onze partners

Samen staan we sterker. Daarom werken wij samen met een aantal vaste partners. Zij kijken van buitenaf kritisch naar de inhoud van ons werk en denken mee. Ze helpen ons met hun unieke expertises. En ze houden ons scherp. Leer hieronder onze partners kennen.

Bert Kuipers – associate partner

Redeneren vanuit de burger, de klant, de patiënt. Denken in oplossingen en mogelijkheden. Scherp analyseren, empathisch verbinden en een strategische visie. Dat zit ingebakken in de manier waarop Bert is gevormd. Als orthopedagoog en jurist brengt hij ruime ervaring en een breed netwerk mee binnen de gezondheidszorg, het openbaar bestuur en op het snijvlak van de publiek private sector. Als associate partner geeft hij mede de inhoudelijke koers van het bureau vorm.


Marc van Dijk – associate partner

Pragmatisch en doelgericht, zo laat de werkwijze van Marc zich het beste omschrijven. Met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en in het openbaar bestuur weet hij verbindingen te leggen op het speelveld van beide werelden. Door zijn politieke en bestuurlijke kennis van het sociale domein laat hij zorgaanbieders en zorgvragers elkaars wensen en vragen begrijpen en vertaalt deze naar bruikbare oplossingen en heldere antwoorden. Marc versterkt het team van Van Oort & Van Oort als associate partner.


Kees Broere – associate partner

Goed luisteren, kijken, proberen te begrijpen – en verslag doen. Het bracht Kees Broere de afgelopen 40 jaar als journalist en schrijver naar zo’n 80 landen en leverde duizenden artikelen voor landelijke media, honderden reportages voor televisie & radio, en zes boeken op. Of het nu gaat om een tekst, een training over de wondere wereld van de journalistiek, of een bijdrage over de grote maatschappelijke thema’s in Nederland en ver daarbuiten: Kees Broere benadert zaken met open blik en zoekt de combinatie van scherp inzicht met opgewekte bescheidenheid.


Eric Kentie – vormgever

Een creatief mensenmens met een gevoel voor zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een optimistische doener die het perfecte beeld vindt bij elk woord en ieder concept van Van Oort & Van Oort. Eric gelooft in klein en flexibel. En in vrijheid om met iedereen te kunnen werken. Zo krijgt hij altijd de beste partijen om de tafel. Zijn jarenlange ervaring als vormgever en conceptueel denker maken hem – naast een frisse toegankelijkheid voor ieder idee – tot een onmisbare strategische partner voor ons bureau.

zootz – creatieve partner

zootz is een kleine hechte groep vakidioten die veel lol heeft in het aandragen en uitvoeren van oplossingen. De nadruk lag de laatste jaren op strategie, marketing en communicatie; maar ons werk kent nauwelijks grenzen. Samen met Van Oort & Van Oort bieden wij een totaaloplossing en onderzoeken wij wat mensen écht beweegt.