Actueel

Van Oort & Van Oort lanceert Provinciale Monitor

Na de provinciale statenverkiezingen van vandaag zal de provinciepolitiek weer volledig losbarsten. Mede door de stikstof- en wooncrisis komt er voor deze bestuurslaag een enorm belangrijke periode aan. Naast natuurbeleid en woningbouw gaat de provincie ook over het verkeer en het openbaar vervoer, stimulering van de regionale economie en houdt ze toezicht op de waterschappen. Met onze nieuwe Provinciale Monitor, zelfstandig te gebruiken of als uitbreiding op de landelijke politieke monitoring, houd je vinger aan de pols.


Behapbaar overzicht

Om de belangen rond deze thema’s zo goed mogelijk te kunnen behartigen is het cruciaal om te weten wat de laatste ontwikkelingen zijn vanuit de Provinciale Staten. Metis is ons gebruiksvriendelijke platform waar alle relevante monitoringscontent te vinden is. Net zoals bij de landelijke monitoring, staat in onze Provinciale Monitor alle monitoringscontent en handige informatie over beleidsprocessen op een overzichtelijke wijze bij elkaar. Door gebruik te maken van slimme algoritmes wordt de grote stroom aan informatie behapbaar gemaakt.

Persoonlijke duiding

Onze adviseurs maken altijd de afweging of een bericht daadwerkelijk interessant is voor jouw organisatie. Zo worden alleen relevante berichten op Metis geplaatst. De adviseurs geven ook verdere duiding aan de stukken en helpen in het signaleren, creëren en het verzilveren van kansen in het publieke domein, om zo jouw belang zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Of je nu een landelijke organisatie bent die zich bezighoudt met provinciale thema’s, of juist in een paar specifieke provincies actief bent; de Provinciale Monitor helpt je jouw belang te behartigen.

Op maat gemaakt 

In overleg met een adviseur worden de relevante issues waarop wordt gezocht bepaald en afgebakend. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een selectie van provincies. Bovendien bieden we als onderdeel van de Provinciale Monitor de mogelijkheid om elke week een politieke agenda te ontvangen met daarin de debatten in de provincies die voor jouw organisatie relevant zijn. In het volledig gepersonaliseerde platform van Metis blijf je via een real time monitoringsfeed dus altijd op de hoogte van de actualiteit op jouw thema’s. En door middel van een slimme zoekfunctie zijn op Metis alle berichten gemakkelijk te filteren en terug te vinden.

Gratis demo

Ben je benieuwd en wil je de Provinciale Monitor eens uitproberen? Dat kan! We bieden een gratis demo aan waarin je het gehele platform (inclusief de Provinciale monitor) geheel vrijblijvend gedurende een week kunt uittesten. Heb je vragen? Neem dan contact op met Nanda van der Sloot via nanda@vanoortenvanoort.nl