Actueel

Van Oort & Van Oort lanceert Metis: een innovatief platform voor politieke monitoring

Vandaag lanceert Van Oort & Van Oort een gloednieuw platform voor politieke monitoring: Metis. Op het platform is in één oogopslag te zien wat er speelt in politiek Den Haag. Met Metis zet Van Oort & Van Oort een mooie stap in het innovatief aanbieden van politieke inzichten.

Innovatief platform

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om onze politieke monitoring te moderniseren. Het resultaat is Metis. Op dit gebruiksvriendelijke platform staat alle relevante monitoringscontent, contactgegevens van sleutelpersonen en handige informatie over beleidsprocessen in de Eerste en Tweede Kamer op een overzichtelijke wijze bij elkaar. In een volledig gepersonaliseerde omgeving ben je via een real time monitoringsfeed altijd op de hoogte van de actualiteit. En door middel van een slimme zoekfunctie zijn op Metis alle berichten gemakkelijk te filteren en terug te vinden. Het platform slaat een brug tussen de politieke actualiteit en de belangenbehartigingsdoelen van onze opdrachtgevers.


 

Handige alerts en monitoring in je broekzak

Metis stuurt handige op maat ingestelde alerts over de nieuwste berichten in de monitoringsfeed. En als handige extra bieden we monitoring in je broekzak: met een app geschikt voor zowel iOS als Android sluit het platform aan bij een eigentijdse en laagdrempelige wijze van informatievoorziening. Bovendien is de app erg fijn voor als we weer vaker onderweg zijn!

Gratis demo

Ben je benieuwd en wil je Metis eens uitproberen? Dat kan! We bieden hier een gratis demo aan waarin je het platform geheel vrijblijvend gedurende een week kunt uittesten. Heb je vragen? Neem dan contact op met Aron Woonink via aron@vanoortenvanoort.nl of 0628377956.