Actueel

De partijprogramma’s beter in beeld met de Partijwijzer

Het politieke landschap is met de verkiezingen in aantocht volop in beweging: nieuwe partijen ontstaan en bestaande fracties zijn druk bezig met het opstellen van kandidatenlijsten en partijprogramma’s. Wij houden dit al graag voor je bij met ons Verkiezingskompas, waarmee je met de relevante ontwikkelingen rond de verkiezingen goed op de hoogte blijft. Als aanvulling hierop kunnen we dit ook voor je achterban in kaart brengen met de Partijwijzer, dé interactieve tool waarin je in een overzicht de ambities en plannen van alle politieke partijen op jouw thema’s hebt!


De programma’s zullen elkaar binnenkort in hoog tempo opvolgen, wat nieuwe vragen met zich mee zal brengen. Waar staan de partijen voor? Welke onderwerpen kaarten zij aan? En nog belangrijker: hoe speelt dit in op de belangen van jouw organisatie en je achterban?

Om eenvoudig het overzicht te behouden op de standpunten en plannen van iedere politieke partij, heeft Van Oort & Van Oort de Partijwijzer ontwikkeld. In deze op maat gemaakte tool zijn alle programma’s van de deelnemende politieke partijen gevisualiseerd, met aandacht voor de thema’s die voor jouw organisatie belangrijk zijn. De gebruikers kunnen zo makkelijk en snel inzien welke standpunten en voorgesteld beleid de partijen op specifieke thema’s hebben vermeld in de partijprogramma’s. Hiermee ziet de gebruiker direct welke programmapunten belangrijk zijn voor jou als organisatie, en gaat hierdoor goed geïnformeerd naar de stembus.

Met de Partijwijzer kun je:

  • Relevante passages uit de partijprogramma’s terugvinden in een eenvoudig overzicht
  • In één oogopslag het voorgestelde beleid van iedere politieke partij zien
  • Je achterban helpen een goed geïnformeerde keuze te maken bij de aankomende verkiezingen

De Partijwijzer maken we op maat voor jouw organisatie, in de juiste stijl en met aandacht voor de thema’s die voor jou van belang zijn. Meer informatie over de Partijgids? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons. Zo kunnen we samen kijken hoe we de Partijgids het beste kunnen inzetten voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op