Actueel

Klaar voor de toekomst: Van Oort & Van Oort officieel erkend als leerbedrijf

Onlangs is Van Oort & Van Oort door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB) officieel erkend als leerbedrijf. Hoewel wij al jaren stagiair(e)s begeleiden, zien wij deze erkenning als een beloning én aanmoediging om te blijven investeren in toekomstig talent.


Ontwikkelen van vakmanschap

Van Oort & Van Oort en onderdelen Public Affairs Academie, Fyris en Jongerenambassadeurs kunnen vanaf nu ROC-studenten verwelkomen. De studenten komen in aanraking met collega’s die hen ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vakmanschap. Dat kan op verschillende deelterreinen; denk aan ICT, eventmanagement, hospitality, en andere onderwerpen.

Ontzettend trots

Met het tekenen van de overeenkomst tussen Van Oort & Van Oort en S-BB is onze rol als praktijkopleider voor de komende vier jaar officieel gemaakt. Directeur Marielle van Oort: “Wij bieden al jarenlang stageplaatsen aan wo-studenten. En nu kunnen we dat ook officieel doen op mbo-niveau. Ik ben ontzettend trots op deze erkenning en kijk ernaar uit onze eerste mbo-stagiairs te verwelkomen. Hiermee worden we pas écht een divers team!”

Maatschappelijke bijdrage

Marielle ziet op verschillende manieren meerwaarde van de S-BB-erkenning. “Met onze erkenning als leerbedrijf bieden we niet alleen verschillende mooie leerplaatsen aan studenten, maar investeren we ook in ons toekomstig personeel. Daarnaast leveren we een belangrijke maatschappelijke bijdrage als praktijkopleider door juist jong talent een kans te bieden.”

Binnenkort starten al de eerste twee stagiairs, hierover volgt later meer nieuws. Interesse in een stage, op mbo-, hbo- of wo-niveau? Neem contact met ons op!