Actueel

Van Oort & Van Oort zoekt (directie)secretaresse!

Van Oort & Van Oort Public Affairs en Communicatie is op zoek naar een (directie)secretaresse die per 1 november 2022 voor een jong, op politiek Den Haag gericht team het verschil kan maken. Naast het uitvoeren van secretariële werkzaamheden draag je actief bij aan de ondersteuning van onze opdrachtgevers met het praktisch organiseren en hosten van diverse bijeenkomsten, trainingen en workshops. Ben jij het enthousiaste en kundige middelpunt met een hands-on-mentaliteit? Heb je energie voor tien? En ben je in voor een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou:

een (directie)secretaresse die minimaal 32 uur per week beschikbaar is!

Wat wij zoeken:

 • Je wordt vrolijk van plannen en organiseren maar ook van het ontvangen van gasten en het inkopen en verzorgen van de dagelijkse lunch.
 • Naast het plannen en organiseren draag je graag zorg voor boekhoudkundige taken, zoals het opstellen van verkoopfacturen, het beheren van contracten, het bijhouden van verlofuren etc.
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en je bent zeer accuraat, betrouwbaar en integer.
 • Je bent zowel verbaal als schriftelijk uitstekend vaardig in het Nederlands en je vindt het leuk om met opdrachtgevers in contact te treden.
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office en je bent een ster in Excel en Word. Ervaring met Exact Online en WordPress is een pré.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie en je hebt minimaal een MBO-werk- en denkniveau.

Wat wij bieden:

 • Een werkplek waarin je de spin in het web bent van een dynamisch en maatschappelijk betrokken kantoor.
 • Een (zeer) divers takenpakket, waarin je jezelf kunt ontwikkelen.
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Een professionele werkomgeving met een ambitieus team en een open cultuur.
 • Een prima salaris, een goede pensioenregeling en uitstekende overige arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn
Van Oort & Van Oort is een public affairsbureau dat voor bedrijven, maatschappelijke organisaties, gemeenten, universiteiten en andere opdrachtgevers partner is op het gebied van strategische belangenbehartiging. Als bureau opereren wij altijd vanuit de inhoud en bieden we altijd advies op maat. Als secretariële alleskunner ondersteun je vooral de directeur. Daarnaast draag je organisatorisch bij aan het aan Van Oort & Van Oort gelieerde kennisplatform voor belangenbehartigers: de Public Affairs Academie. Bij Van Oort & Van Oort is geen dag hetzelfde!

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast geworden en wil je nog meer van ons weten? Bekijk dan onze website of neem contact met op met Marja Cevaal via 06 – 22396003 of via marja@vanoortenvanoort.nl! Solliciteren? Stuur uiterlijk vrijdag 21 oktober 2022 een korte motivatie en je cv naar marja@vanoortenvanoort.nl.