Actueel

Vacature: Adviseur Public Affairs

Bij Van Oort & Van Oort zijn wij allround deskundigen op het gebied van Public Affairs en Communicatie. Wij vormen een ervaren, energieke en moderne organisatie, die gelooft in kernwaarden als een gezonde en krachtige democratie, de meerwaarde van samenwerking en kennisallianties, en het bevorderen van transparantie in politiek en bestuur. Samen met jou kunnen wij grenzen verleggen en zo ook nieuwe maatschappelijke meerwaarde scheppen. In Den Haag, maar ook elders in Nederland en Europa. Zet jij met ons die extra stap? Lees dan verder!

Van Oort & Van Oort is ambitieus bureau waarin we in met de kennis, ervaring en idealen van onze opdrachtgevers samen het publieke debat willen raken en invloed uitoefenen op het beleidsproces. Als adviseur pak je een strategische en praktische rol hierin. Samen met onze verschillende klantenteams en expertiseteams. Je vertaalt de vraag van de opdrachtgever naar een succesvolle en creatieve lobby, waarbij we in ons advies altijd onderscheidend zijn.

Functie-eisen

  • Academisch werk-/denkniveau;
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een public-affairs of een politiek-bestuurlijke omgeving met kennis van politieke en bestuurlijke processen;
  • Je bent klantgericht en kan meedenken met de klant in scenario’s en kansen;
  • Je bent een geboren adviseur;
  • Je werkt zelfstandig en neemt een duidelijke rol in het klantteam;
  • Je hebt een goede taalbeheersing en kan creatief schrijven;
  • Je verbindt actualiteit aan kansen voor de klant;
  • Je legt de lat hoog voor jezelf en voor anderen;
  • Je kunt kennis overdragen in trainingen en workshops.

Wie zijn wij?

Van Oort & Van Oort is ambitieus en verkent graag de grenzen. We geven advies aan organisaties om op het juiste moment hun kennis en ervaring in te zetten. We brengen belangen over het voetlicht door strategie en creativiteit. Onze Public Affairs Academie biedt inspiratie en kennis. De Academie organiseert onder andere, samen met de Universiteit Leiden, de Nacht van de Lobbyist. Met Fyris zetten we onderzoek, data en development op maat in om te overtuigen en impact te maken. Daarnaast geloven we in de stem van jongeren. We geven alle jongeren tussen de 12 en 30 jaar via Jongerenambassadeurs de mogelijkheid het belang van jongeren in organisaties zichtbaar te maken. We zijn daarmee een erkend project van de Maatschappelijke Diensttijd.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar Marja Cevaal: marja@vanoortenvanoort.nl voor 25 september of zo snel mogelijk. Of neem contact met ons op via 0622396003.