Actueel

Sander en Tycho versterken team Van Oort & Van Oort

Sinds een aantal maanden wordt het team van Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie versterkt door Sander Kisteman en Tycho van Oort. Beiden werken naast hun studie parttime bij ons kantoor en dragen hiermee bij aan een groot aantal werkzaamheden.


Sander (r) en Tycho (l)

Sander studeert op dit moment Bestuurskunde aan de Haagse campus van Universiteit Leiden. Momenteel volgt hij de master Management van de Publieke Sector, met als specialisatie Public Affairs. Sander is al een enige tijd werkzaam voor de Public Affairs Academie. Zo is hij betrokken bij de organisatie van de Nacht van de Lobbyist en het opzetten en bijhouden van de Verkiezingsgids. Daarnaast ondersteunt hij bij het werk van de adviseurs van Van Oort & Van Oort.

Tycho volgt de bacheloropleiding Politicologie aan Universiteit Leiden, waar hij onder andere de minors Retorica en Godsdienstwetenschappen doet. Bij Van Oort & Van Oort is Tycho een allrounder: hij is al een aantal maanden verantwoordelijk voor een groot deel van de financiële en administratieve werkzaamheden en hij ondersteunt bij de (online) activiteiten van de Public Affairs Academie. Daarnaast is Tycho betrokken bij ons project in het kader van de maatschappelijke diensttijd (MDT), Jongerenambassadeurs.

Meer weten over ons team? Klik hier!