Partners

Bij Van Oort & Van Oort geloven we in samen. Samen doelen bereiken. Samen dingen gedaan krijgen. Samen werken met onze opdrachtgevers en met onze partners. Aan onze partners vragen wij om van buiten kritisch naar ons werk te kijken en ons daarbij niet te sparen. Zodat onze dienstverlening blijft zoals onze opdrachtgevers gewend zijn: helder, eerlijk, effectief en persoonlijk betrokken.

Eelco Keij

Eelco was persoonlijk medewerker van Tweede Kamerlid Bert Koenders en lobbyist bij BBO. In New York werkte hij onder andere voor UNDP-topman Ad Melkert. In 2008 richtte Eelco KeyLance Consultancy op. Het doel: Nederlandse en Europese non-profitorganisaties wegwijs maken op de Amerikaanse markt, op het gebied van public affairs en fondsenwerving. KeyLance Consultancy biedt een ingang voor organisaties bij o.a. Amerikaanse ngo's, de Wereldbank, de Verenigde Naties en politiek-bestuurlijk Amerika. Sinds september 2010 werkt Eelco nauw samen met Van Oort & Van Oort.

 

Eric Kentie

Een creatief mensenmens met een gevoel voor zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een optimistische doener die het perfecte beeld vindt bij elk woord en ieder concept van Van Oort & Van Oort. Eric gelooft in klein en flexibel. En in vrijheid om met iedereen te kunnen werken. Zo krijgt hij altijd de beste partijen om de tafel. Zijn jarenlange ervaring als vormgever en conceptueel denker maken hem – naast een frisse toegankelijkheid voor ieder idee – tot een onmisbare strategische partner voor ons bureau.

 

Hans Hordijk

Momenten zo vastleggen dat de beelden op je netvlies blijven staan. Om wat voor opdracht het ook gaat, het resultaat is altijd verrassend en aansprekend en weet het ware verhaal te vertellen. Door de wol geverfd op het terrein van reportage- en portretfotografie verzorgt Hans met een open houding en veel interesse opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Zo weet hij met beeld de communicatie met relevante stakeholders te versterken. Met zijn enthousiasme en perfectionisme is Hans een waardevolle partner van Van Oort & Van Oort.

 

Kikki Lindeman

Het beste uit mensen en organisaties halen. Dat is Kikki haar passie. Haar vak is het faciliteren van organisaties in verandering. Naast een brede, inhoudelijke expertise binnen het HRM-vakgebied heeft Kikki veel ervaring met organisatie- en beleidsontwikkeling en managementprocessen. Voor Van Oort & Van Oort geeft zij samen met collega’s richting aan bedrijfsvoering en HRM. Daarnaast werkt zij als extern adviseur voor Van Oort & Van Oort.

 

Koen Donker van Heel

De essentie zo neerzetten dat iedereen iets voelt. Zoals de opdrachtgever het heeft bedoeld. Dat kan alleen maar als je bereid bent om je helemaal in iemand anders te verplaatsen. Dat doe je door vooral jezelf even minder belangrijk te maken en te luisteren. Als partner van Van Oort & Van Oort houdt Koen zich vooral bezig met woorden. Maar dan wel de woorden die raken.

 

Mario van Zijst

De wereld verandert. Iedere dag ontstaan er nieuwe ideeën. Mario van Zijst is onze partner om die veranderende wereld creatief in beeld te brengen in onder meer filmproducties. Verrassend conceptdenken zit in het DNA van het team van Mario. Met zijn ervaring wordt Mario niet snel nerveus van een korte deadline en het leveren van hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten. Een pluspunt voor onze opdrachtgevers.